30 September 2009 - Besöka Veronica i Eskilstuna.

idag var jag som sagt till E-tuna för att hälsa på Veronica och hennes(och Victors såklart :P) lilla supersöta Gabriel.

vi satt och pratade en hel del om allt & inget, är så skönt att bara få umgås. :)
sen vart det lite bebbegos såklart! and I worked my magic when Gabriel was screaming, och så slocknade han på min arm & sov en bra stund, han är så himla söt så det är sjukt! :D

senare tog vi en liten promenad i det sköna vädret, man måste ju passa på när det var så härligt fint ute, sen bjöd jag Veronica och mig själv på kebab-lunch :)

sen lite mer bebbegos innan jag åkte hem vid halv 5 men vi ses ju på fredag igen för då blir det kalas i Sala hos Carro :)
får träffa Tina också hoppas jag!
(FÖRLÅT CARRO ATT JAG INTE HAR RINGT ÄN OCH SAGT GRATTIS, MEN JAG SKA! ..IMORGON. OK? <3)puss.

29 September 2009 - I´m back!

Nuså, dags att börja blogga igen.
Sist jag skrev var över ett år sen, då jag fortfarande var i USA, och hösten förra året var fylld med massa grejer så bloggen liksom glömdes av men nu är jag tillbaka och ska göra mitt bästa för att skriva så ofta som möjligt!


Iaf, idag när jag var ute och provkörde en bil vi hade på jobbet. jag kallar den "Edward Cullen bilen", alltså det är en Volvo C30, likadan som den som är i Twilight, och gud vilken underbar bil! jag älskar den!
så skön att köra :D:D:D!!


träffade på Veronica och lilla Gabriel också när jag var ute och åkte, haha var tvungen att tuta för att hon skulle stanna med barnvagnen och söta Veronica undrade fundersamt vem hon kände som hade en sån bil :P
hehe.


Imorrn blir det iaf ett besök till Eskilstuna, ska bli mysigt att träffa Veronica och lilla Gabriel, kanske hinner jag träffa Veronicas boyfriend med innan jag åker hem, han är också kallad pappa-blixten :Dpuss.


RSS 2.0